Olet täällä

Verkkokurssi dystoniaa sairastaville

Ajankohta: 
19.09.2018 - 13:45 - 07.11.2018 - 12:45
Ilmoituksen alue: 
All regions

Yhteyshenkilö

Laura Jussila
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 
Torstai, toukokuu 24, 2018
Kohderyhmä: 

Dystoniaa sairastavat

Järjestäjä: 
Suomen Parkinson-liitto
Tapahtuman kieli: 
Finnish
Kuvaus: 

Kiinnostaako sinua osallistuminen sopeutumisvalmennuskurssille ilman matkustamista ja yöpymisiä? Haluatko saada asiantuntijatietoa helposti verkon kautta? Haluatko jakaa kokemuksia vertaistesi kanssa?

Verkkosova-kursseilla on kahdeksan videoryhmätapaamista eri aiheista asiantuntijoiden ja vertaisten kanssa. Kurssialustana toimivat Parkinson-liiton kotisivujen yhteydessä olevat verkkosivut, joissa on mm. aiheisiin liittyviä välitehtäviä, materiaaleja sekä keskustelupalsta. Välitehtävien tekeminen ei ole mukanaolon edellytys, mutta niiden tarkoitus on antaa eväitä tulevan aiheen käsittelyyn sekä ryhmäkeskusteluihin.

Dystonia-verkkokurssi tarjoaa perustietoa sairaudesta, tukea sairauteen sopeutumisessa ja sen kanssa elämisessä asiantuntijatiedon ja vertaiskeskustelujen avulla. Kurssilla käsiteltäviä aiheita ovat mm. dystonia sairautena, mieliala ja sopeutuminen, liikunta ja rentoutuminen sekä sosiaalinen tuki. Asiantuntijoina kurssilla on mm. neurologi, psykologi ja fysioterapeutti. Lisäksi sama kurssiohjaaja on mukana kaikissa tapaamisissa.

Varmistathan, että käytettävissäsi on Chrome-selaimella varustettu tietokone, jossa on kamera sekä hyvin toimiva nettiyhteys. Jokaisen osallistujan kanssa harjoitellaan kurssilla käytettävää tekniikkaa ja varmistetaan laitteiden toimivuus ennen ensimmäisen videotapaamisen alkamista.

Hakemus ja lisätietoja

Kursseille haetaan Parkinson-liiton hakulomakkeella. Liiton kotisivuilta www.parkinson.fi/kurssihakemus löytyy tulostettava hakulomake, jonka voi täyttää myös sähköisesti. Hakulomakkeita saa myös kuntoutus-ja aluetoimistoista. Hakemukseen liitetään kopio mielellään alle 6 kk vanhasta sairauskertomuksesta tai lääkärinlausunnosta. Hakulomakkeet toimitetaan Suomen Parkinson-liittoon viimeistään ennen kurssin viimeistä hakupäivää. Paperinen hakemus lähetetään osoitteella: Suomen Parkinson-liitto ry/kuntoutus PL 905, 20101 Turku

Annan mielelläni lisätietoja, ota yhteyttä!

Laura Jussila, Verkkosova-projektityöntekijä, fysioterapeutti

laura.jussila@parkinson.fi, p. 050 463 8278