Olet täällä

Harvinaissairaille nuorille aikuisille vertaistukija-koulutus!

Ajankohta: 
26.10.2018 - 17:00 - 28.10.2018 - 14:30

Sijainti

Sokos Hotel Torni
Tampere
Ilmoituksen alue: 
All regions

Yhteyshenkilö

Jenni Kuusela
0447650410
Mannerheimintie 107 00280 Helsinki
Omavastuu: 
-
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 
Maanantai, lokakuu 8, 2018
Kohderyhmä: 

Yli 18 - vuotiaat nuoret aikuiset, joilla on harvinainen sairaus tai vamma.

Järjestäjä: 
Invalidiliitto ry
Tapahtuman kieli: 
Finnish
Kuvaus: 

Invalidiliitto järjestää vertaistukihenkilön peruskoulutuksen nuorille aikuisille (noin 18-30 – vuotiaat), joilla on harvinainen sairaus tai vamma. Koulutus toteutetaan viikonlopun mittaisena koulutuksena 26.−28.10.2018 (pe-su) Tampereella Sokos Hotel Tornissa, os. Ratapihankatu 43.

Koulutuksessa saat perustietoa Invalidiliiton vertaistukijana toimimisesta ja viikonlopun jälkeen voit halutessasi ryhtyä toimimaan vertaistukihenkilönä. Koulutuksen aikana käydään läpi Invalidiliiton vertaistukitoiminnan periaatteet, saat paljon eväitä ja käytännönohjeita vertaistukijana toimiseen sekä miten selvitä haastavista tilanteista ja huolehtia omasta jaksamisesta tukijana. Viikonlopun aikana ehtii myös viettämään vapaa-aikaa muiden osallistujien kanssa ja viihtymään Tampereella.

Hae mukaan koulutukseen sähköisen ilmoittautumislinkin kautta: http://bit.ly/vertaistukijakoulutus. Ilmoittautumislinkin löydät myös Invalidiliiton nettisivuilta: https://www.invalidiliitto.fi/toiminta/harvinaiset/ajankohtaista. Viimeinen mahdollinen hakupäivä on maanantaina 8.10.2018. Koulutukseen valituille lähetetään sähköpostilla koulutuksen tarkka info ja ohjelma hakuajan päätyttyä.

Koulutus on osallistujille maksuton ja koulutukseen osallistuville tarjotaan täysihoito pitäen sisällään majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Majoitus tapahtuu pääasiassa 2 h huoneissa, mutta mikäli ehdottomasti tarvitset terveydellisistä syistä 1 h huoneen tai majoituksen avustajan kanssa samaan huoneeseen, ilmoitathan siitä järjestäjälle joko hakulomakkeessa tai muulla tavalla. Matkoja koulutukseen korvataan jälkikäteen Invalidiliiton periaatteiden mukaisesti eli julkisen liikenteen mukaisesti matkalippuja / maksukuittia vastaan tai omalla autolla 0,20€/km.

Lisätietoja tapahtumasta saat Invalidiliitosta Harvinaiset-yksikön suunnittelija Jenni Kuuselalta joko sähköpostitse jenni.kuusela@invalidiliitto.fi tai puhelimitse 044 765 0410.