Olet täällä

Kurssit ja tapahtumat

Tapahtumakalenterista löytyy harvinaisille vamma- tai sairausryhmille suunnattuja erilaisia tapahtumia, kursseja ja koulutuksia. Tapahtumat ovat eri tahojen järjestämiä ja niihin ilmoittaudutaan suoraan järjestäjälle. Voit etsiä tapahtumia päivämäärän mukaan tai laittamalla oikeassa ylälaidassa olevaan hakukenttään diagnoosin tai sairausryhmän nimen. Tietoa Harvinaiset-verkoston jäsenyhteisöjen toiminnasta löydät niiden kotisivuilta. Kaikki Kelan sairausryhmäkohtaiset kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskurssit löytyvät kuntoutuskurssijärjestelmästä. Myös järjestöt järjestävät kuntoutusta. Nämä kurssit löytyvät järjestöjen kotisivuilta.

Ilmoita tapahtumasi tästä.

  • 22.01.2018 -
    08:00 - 18:00

    Kurssin tavoitteena on edesauttaa liikehäiriöön sopeutumista ja selviytymistä vaikeidenkin oireiden kanssa asiantuntijoiden ohjauksella. Kurssilla annetaan tietoa dystoniasta sekä ohjataan ja motivoidaan itsehoitoon. Yhdessä vertaisten kanssa pyritään löytämään sopivia rentoutumisen ja mielihyvän lähteitä.

  • 12.04.2018 - 17:00 - 13.04.2018 - 17:00

    Seminaari kokoaa yhteen perinnöllistä spastista parapareesia sairastavat ja heidän läheisensä kaupunkihotelli Scandic Tampere Stationiin 13.-14.4.2018.