Olet täällä

HSP-seminaarin aluekatsomot 2018

Seuraa harvinaisten sairauksien päivän seminaaria verkossa!

Harvinaisten sairauksien päivän seminaari lähetetään verkossa ke 28.2. klo 9-12. Tervetuloa mukaan!

Seminaari lähetetään YouTube-kanavan kautta ja seminaarin seuraaminen onnistuu suoraan verkkolinkin välityksellä https://www.youtube.com/watch?v=NT58pRuJPjw

Seminaarin puheenvuoroista tehdään tallenteet, jotka voit katsoa myös myöhemmin sinulle sopivana aikana. Tallenteiden verkkolinkki ilmoitetaan tapahtuman jälkeen.

Osallistu yhteistilaisuuteen lähelläsi

Voit seurata seminaaria omalta koneeltasi tai joissakin kaikille avoimista aluekatsomoista. Huomioithan, että etäkatsomoissa on rajallinen määrä paikkoja. Paikat täytetään saapumis- tai ilmoittautumisjärjestyksessä.

Helsingin aluekatsomo

Näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiriksen Braille-auditoriossa, osoitteessa Marjaniementie 74 (Itäkeskus). Tila on esteetön ja tilaan mahtuu 100 osallistujaa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kuopion aluekatsomo

Technopolis Kuopion tiloissa, osoitteessa Viestikatu 3 (2 krs. kokoustila Jalava). Tila on esteetön ja tilaan mahtuu 30 osallistujaa. Ilmoittautumiset 26.2. mennessä Ismo Linnukselle, ismo.linnus(at)neuroliitto.fi, p. 0400 976 74

Oulun aluekatsomo

Kumppanuuskeskuksessa, osoitteessa Kansankatu 53. (Esteetön sisäänkäynti Vanhantullinkadun puolelta.) Tila on esteetön ja tilaan mahtuu noin 20 osallistujaa. Ilmoittautumiset 26.2. mennessä Sanna Saarimaalle, sanna.saarimaa(at)neuroliitto.fi, p. 0400 976 743.

Tampereen aluekatsomo

osoitteessa Aleksanterinkatu 21 A, 5 krs. Tila on esteetön ja tilaan mahtuu 28 henkilöä. Ei ennakkoilmoittautumista.

Vaasan aluekatsomo

Vaasan Keskussairaalassa (luentosali Merihanhi Y3) osoitteessa Hietalahdenkatu 2-4. Ilmoittautumiset 23.2. mennessä Nina Söderholmille, harjoittelija(at)vaasanseudunyhdistykset.fi.