Olet täällä

Harvinaissairauksien kansallinen konferenssi 2018

Pilviä vai paistetta – Uudistuvan harvinaissairauksien kansallisen ohjelman sääennuste

STM:n Harvinaisten sairaudet -työryhmä ja Harvinaiset-verkosto järjestävät maanantaina 22.10. klo 9–16.30 Säätytalolla konferenssin, jonka tavoitteena on koota näkemyksiä uuden kansallisen ohjelman taustaksi ja tueksi. Konferenssissa kuullaan ajankohtaisia alustuksia ja keskustellaan uuden harvinaissairauksien kansallisen ohjelman painotuksista.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet, erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, potilasjärjestöjen edustajat, harvinaissairaat ja läheiset, terveyspoliittiset päättäjät sekä terveystieteen toimittajat.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan miten uudistuva kansallinen harvinaisohjelma vahvistaa yhteistyötä ja osallisuutta. Käytämme tapahtumassa äänestyslaitteita, joiden avulla myös yleisö pääsee kertomaan mielipiteensä käsiteltäviin aiheisiin. Konferenssi on yksi osa kansallisen ohjelman uudistamista ja konferenssista saatavat terveiset välitetään STM:n Harvinaiset sairaudet -työryhmälle ohjelman uudistamistyön tueksi. Ajatuksia ja kokemuksia voi lähettää vielä konferenssin jälkeenkin Risto Heikkiselle, joka kirjoittaa uuden ohjelman. Yhteystiedot löytyvät alta.

Konferenssi on nyt täynnä ja ilmoittautuminen on suljettu.

Seuraa konferenssia verkossa

Pääset tapahtumapäivänä seuraamaan konferenssia suorana verkkolähetyksenä, jonka välityksellä on myös mahdollisuus kommentoida keskustelua. Liity mukaan maanantaina 22.10. klo 9.30 alkaen tällä sivulla.

Konferenssin ohjelma (PDF-tiedosto)

Tervetuloa osallistumaan!

Lisätietoja:

Kati Saari, kati.saari(at)harvinaiset.fi, p. 040 542 2922
Risto Heikkinen, risto.heikkinen(at)allergia.fi
Ritva Halila, ritva.halila(at)stm.fi